Nascut al Canadà, des de molt jove estudià amb els professors de violí més reconeguts del moment, entre els que destaquen Nathan Milstein, Ivan Galamian, Josef Gingold, Dorothy Delay, Sandor Vegh i Zakhar Bron.

 

    Amb disset anys va rebre el primer premi a la "Commonwealth Concerto Competition" (Brisbane, Australia) i al Skene Award (Festival Aberdeen, Escòcia). A la mateixa edat formà la seva primera orquestra de cambra: The Group of Twelve. Posteriorment rebé altres premis de renom internacional, com la International Soloist Auditions a Chicago o el Concurs Internacional Carl Nielsen a Dinamarca.

 

   Amb una ferma creença en la multidisciplinarietat, Gleusteen estudià antropologia, geofísica i filosofia a la Universitat de Michigan i violí sota la tutela de la violinista Camilla Wicks, qui esdevení una de les seves màximes inspiracions, tant a l'àmbit personal com al musical.  L'any 1991 Gleusteen es traslladà a Europa i durant nou anys desenvolupà una intensa tasca com a solista i concertino de nombroses orquestres a París i Praga.

 

    L'any 2000 es trasllada a Barcelona en guanyar la plaça de concertino de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu. El 2003 forma l'Orquestra de Cambra del Gran Teatre del Liceu i entra com a professor de violí de l'ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya). Paral·lelament segueix actuant extensivament com a solista en nombrosos recitals a Europa, Nord-Amèrica i la Xina. Els seus treballs discogràfics li han aportat excel·lents crìtiques de part de la premsa especialitzada. 

 

    Toca un violí J. B. Guadagnini de 1781.

Director artístic: 

Copyright © 2013 by Kaimerata Concerts

http://www.walla.co.ilhttp://www.walla.co.il

 

' The more you know, the more you love.'